Våra garantier

Med Allvärmeteknik som leverantör behöver du bara en kontakt och med oss gör du ett tryggt val inför framtiden. Vi sköter hela installationen och den service just din anläggning behöver för bästa inomhusklimtat år efter år. Hos oss hittar du bara behörig personal, vi tar fullt ansvar och hänvisar aldrig till någon annan.

Utöver våra produktgarantier och materialgarantier får du genom köp hos oss även en trygghetsgaranti. Med oss kan du känna dig trygg, vi hjälper dig hela vägen. Kontakta oss så berättar vi vad detta kan innebära för just dig.

Under våra 25år i branschen har vi samlat på oss många erfarenheter och kunskaper. Tack vare vår kompetens har vi under dessa år bland annat fått möjlighet att vara med och utvecklat driftsäkra produkter specielt för vårt nordiska klimat tillsammans med Panasonic.

För att säkerställa att du som kund får en opartisk specialrådgivning med utgångspunkt i det bästa för just din villa och ekonomi jobbar vi med flera olika värmesystem på marknaden.


Våra garantier
Behöver du hjälp?

Fyll i formuläret så ringer vi upp dig för att boka en kostnadsfri energirådgivning.Eller ring oss direkt på 0123 - 20 000