Om Allvärmeteknik

kontoret

Vi satsar alltid på att göra det så enkelt det någonsin är möjligt för våra kunder.

Vi svarar för ett komplett åtagande med försäljning, installation och service. I samband med installationen hjälper vi dig naturligtvis med igångkörning och intrimning. Vi är mobila och kan snabbt vara på plats om det skulle behövas.

Du når oss alltid lätt vid vårt huvudkontor eller något av våra regionkontor. Det blir enkelt för dig att dra ner på värmekostnaderna omedelbart och det blir tryggt i framtiden. Vi är angelägna om att se dig som ytterligare en av våra mer än 15.000 nöjda kunder.

Därför ska du vända dig till oss på Allvärmeteknik:

Den enda kontakt du behöver

Med Allvärmeteknik som leverantör vet du alltid vem du ska vända dig till.
Vi tar det fulla ansvaret för vad som avtalats. Vi gör installationen med vår egen personal och vi sköter också servicen så att din anläggning fungerar lika bra år efter år. Som installatör är Allvärmeteknik KVV AB ackrediterad av det statliga organet Swedac. Ackrediteringen är nödvändig för att uppfylla de lagreglerade krav som gäller installatörer. Företagscertifieringar Säkra Vatten & Incert.

10 års garantier

Vi lämnar 5 års totalgaranti plus 5 års materialgaranti på AVT Luft/Luft. För CTC lämnar vi 3 års totalgaranti plus 3 års trygghetsförsäkring, med möjlighet att förlänga årsvis upp till 14 år.

Seriös leverantör

Samarbetet mellan Allvärmeteknik, CTC och Panasonic ger dig en kombination av samlad branschkunskap och produkter av högsta kvalitet. Allvärmeteknik är dessutom Sveriges första CTC Center & CTC Service partner.

  • Certifierade enligt INCERT (lagkrav) för både företaget och våra installatörer
  • Ackrediterad enligt SWEDAC (lagkrav)
  • Säkra Vatten, auktoriserat VVS-företag (lagkrav)
  • El-behörighet (lagkrav)
  • Officiell Servicepartner till CTC
  • Officiell Servicepartner till Panasonic
  • Panasonic Pro Partner
  • Medlemmar i SKVP (Svenska Kyl och Värmepumps Föreningen)

 


Om Allvärmeteknik
Behöver du hjälp?

Fyll i formuläret så ringer vi upp dig för att boka en kostnadsfri energirådgivning.Eller ring oss direkt på 0123 - 20 000