Panasonic värmepump Norrtälje

En Panasonic värmepump för dig i Norrtälje finns hos oss på Allvärmeteknik!

Vi har lång erfarenhet och installerar bara den bäst lämpade värmepump som är speciellt konstruerad för det svenska klimatet och självklart i Norrtälje. Produkterna är slitstarka och har en lång livslängd, och eftersom vi står för alla delar inom leverans, montage och service ansvarar vi för en felfri funktion. Därför lämnar vi 5 års totalgaranti plus 6 års materialgaranti, vilket ger största möjliga trygghet för dig som kund.

Förutom att förbättra kvaliteten på luften inomhus så sänker den också kostnaderna för värme. En Panasonic värmepump har dubbla effekter då den även kan användas som luftkonditionering under de varma månaderna.

Endast certifierade installatörer för din Panasonic värmepump i Norrtälje

Allvärmeteknik arbetar bara med certifierade installatörer, allt för att försäkra dig som kund att installationen av din Panasonic värmepump går rätt till och uppfyller alla krav. Vi har återförsäljare över hela landet men för att hitta den som finns närmast som säljer och installerar, kontakta oss via formuläret.

Den enda kontakt du behöver när du ska köpa Panasonic värmepump i Norrtälje

Med oss som leverantör vet du alltid vem du ska vända dig till. Allvärmeteknik tar det fulla ansvaret för det som avtalats då vi sköter installationerna och servicen med vår egen personal så att din anläggning fungerar lika bra år efter år.

Miljö och natur har alltid varit viktigt för oss. Vi vet att en värmepump sänker dina energikostnader med ca 50 %. Vi vet också att effekterna på miljön skulle bli enorma om alla hushåll installerade en mer effektiv metod för uppvärmning, så som en värmepump. Därför brinner vi för det vi gör!

Vi hjälper dig från start till färdiginstallerad Panasonic värmepump i Norrtälje samt efter-service. Allvärmeteknik proffs på värme sedan 1983.


KOMPLETT VÄRMESYSTEM FRÅN 350KR/M*

Allvärmeteknik - en kontakt för försäljning, installation och service. Vi säljer alla typer av värmepumpar & luftvärmepumpar och satsar alltid på att göra det så enkelt det någonsin är möjligt för våra kunder.

Vi svarar för ett komplett åtagande med försäljning, installation och service. I samband med installationen hjälper vi dig naturligtvis med igångkörning och intrimning. Vi är mobila och kan snabbt vara på plats om det skulle behövas.

Du når oss alltid lätt vid vårt huvudkontor eller något av våra regionkontor. Vi är angelägna om att se dig som ytterligare en av våra mer än 12.000 nöjda kunder.


Panasonic värmepump Norrtälje
Behöver du hjälp?

Fyll i formuläret så ringer vi upp dig för att boka en kostnadsfri energirådgivning.Eller ring oss direkt på 0123 - 20 000