Panasonic värmepump Falköping

Med en Panasonic värmepump sänker du effektivt dina värmekostnader samtidigt som du får renare luft. Allvärmeteknik har sedan 1983 arbetat med värmepumpar som är speciellt framtagna för vårt nordiska, tuffa klimat. Utsatta delar är utrustade med en exklusiv antirostbeläggning för att de ska tåla salthaltig luft, vind, regn etc. På Allvärmeteknik arbetar bara med de bästa produkterna för att försäkra oss om att leverera de bästa lösningarna till våra kunder. Därför kan vi hjälpa dig som specifikt letar efter en Panasonic värmepump i Falköping.

Med 13 000 nöjda kunder är vi rätt installatör för dig!

Allvärmeteknik har säljare och installatörer av Panasonic värmepump i Falköping för att göra ditt val enklare. Vi har över 13 000 nöjda kunder runt om i landet och vi hjälper till under hela processen. Därför behöver du som kund bara ha kontakt med oss under installationsprocessen av din värmepump, för vi tar han om allt. Dessutom så kan du använda din värmepump från Panasonic som luftkonditionering under sommaren.

Köp din Panasonic värmepump i Falköping med totalgaranti i 5 år

Eftersom vi står för alla delar av leverans, montage och service av din Panasonic värmepump i Falköping kan vi ta det fulla ansvaret för en störningsfri funktion. Vi lämnar alltid 5 års totaltgaranti plus 6 års materialgaranti, vilket ger dig största möjliga säkerhet.

Som en generalagent för just Panasonic luftvärmepumpar har vi en samlad branschkunskap och endast produkter av högsta kvalitet. Vi är medlemmar i Svenska Värmepumpföreningen, SVEP. Medlemskapet är en garanti för trygghet och seriositet i alla värmepumpsfrågor.

Kontakta oss så kopplar vi dig till en representant i Falköping som kan berätta mer om Panasonic värmepump för att få mer information om fördelarna med en värmepump och hur vi kan hjälpa dig.


KOMPLETT VÄRMESYSTEM FRÅN 350KR/M*

Allvärmeteknik - en kontakt för försäljning, installation och service. Vi säljer alla typer av värmepumpar & luftvärmepumpar och satsar alltid på att göra det så enkelt det någonsin är möjligt för våra kunder.

Vi svarar för ett komplett åtagande med försäljning, installation och service. I samband med installationen hjälper vi dig naturligtvis med igångkörning och intrimning. Vi är mobila och kan snabbt vara på plats om det skulle behövas.

Du når oss alltid lätt vid vårt huvudkontor eller något av våra regionkontor. Vi är angelägna om att se dig som ytterligare en av våra mer än 12.000 nöjda kunder.


Panasonic värmepump Falköping
Behöver du hjälp?

Fyll i formuläret så ringer vi upp dig för att boka en kostnadsfri energirådgivning.Eller ring oss direkt på 0123 - 20 000