Panasonic värmepump Askersund

Med 13 000 nöjda kunder i Sverige och med över 25 års erfarenhet av Panasonic värmepump i bland annat Askersund kan du som kund känna dig trygg i att vi på Allvärmeteknik levererar det vi lovar. Vi satsar alltid på att göra det så enkelt som möjligt för våra kunder!

En trygg och säker installation av din av Panasonic värmepump är en självklarhet med hjälp av våra certifierade installatörer. Som fullserviceleverantör tar vi hand om hela installationsprocessen så som leverans, montage och service behöver våra kunder bara ha en kontaktperson och det är hos oss på Allvärmeteknik. Detta gör också att vi tar ett fullt ansvar för en störningsfri funktion.

Helhetsgaranti på din Panasonic värmepump i Askersund

Vi lämnar alltid 5 års totalgaranti plus 6 års materialgaranti på våra AVT-modeller, vilket ger dig största möjliga trygghet. Vi är dessutom medlemmar i Svenska Värmepumpföreningen, SVEP som är en garanti för säkerhet och seriositet i alla värmepumpsfrågor.

Vi är en seriös leverantör av Panasonic värmepump för dig i Askersund

Vi på Allvärmeteknik har ett samarbete med Panasonic där vi är en generalagent för Panasonic luftvärmepumpar och har en kombination av samlad branschkunskap och enbart produkter av högsta kvalitet. Oss kan du lita på, vi är Sveriges första CTC Center och CTC Service partner.

En Panasonic värmepump Askersund köper du direkt av oss och vi har säljare och installatörer med distriktet runt Askersund. Med en installerad värmepump kommer du märka en förbättrad luftkvalité tack vare filtreringen av luften, dina golv blir varmare och värmekostnaderna minskar. Vill du veta ännu mer om Panasonic värmepump och komma i kontakt med oss i Askersund och vad en luftvärmepump skulle innebära för din fastighet, kontakta oss via kontaktformuläret nedan.

Varmt välkommen!


KOMPLETT VÄRMESYSTEM FRÅN 350KR/M*

Allvärmeteknik - en kontakt för försäljning, installation och service. Vi säljer alla typer av värmepumpar & luftvärmepumpar och satsar alltid på att göra det så enkelt det någonsin är möjligt för våra kunder.

Vi svarar för ett komplett åtagande med försäljning, installation och service. I samband med installationen hjälper vi dig naturligtvis med igångkörning och intrimning. Vi är mobila och kan snabbt vara på plats om det skulle behövas.

Du når oss alltid lätt vid vårt huvudkontor eller något av våra regionkontor. Vi är angelägna om att se dig som ytterligare en av våra mer än 12.000 nöjda kunder.


Panasonic värmepump Askersund
Behöver du hjälp?

Fyll i formuläret så ringer vi upp dig för att boka en kostnadsfri energirådgivning.Eller ring oss direkt på 0123 - 20 000