Panasonic Luftvärmepump Lidköping

Allvärmeteknik har sedan 1983 arbetat med installation av Panasonic luftvärmepumpar i Lidköping. Det ger oss lång branscherfarenhet och vi vet vad som fungerar. Med en värmepump får man renare luft, varmare golv och sänkta värmekostnader. Dessutom kan värmepumpen användas som luftkonditionering under de varmare månaderna.

Välj en certifierad installatör när du köper en Panasonic luftvärmepump i Lidköping

På Allvärmeteknik är våra kunniga installatörer alla certifierade och har elbehörighet. Det gör att du som kund kan känna dig trygg i att installationen av luftvärmepump sker på ett säkert sätt och uppfyller alla krav. Vi är en fullserviceleverantör, från leverans, montage och service, vilket innebär att vi tar hand om hela processen och du som kund behöver bara ha en kontakt – och det är med oss.

Då vi står för alla delar i processen kan vi med gott samvete lämna 5 års totalgaranti och 6 års materialgaranti på våra AVT-modeller, vilket ger dig som kund en trygghet. Då vi är en generalagent för just Panasonic luftvärmepumpar i Lidköping har vi samlad branschkunskap och säljer enbart produkter av högsta kvalitet.

13 000 nöjda kunder kan inte ha fel!

Genom att kontakta oss och ta hjälp när du ska köpa en Panasonic luftvärmepump i Lidköping blir det enkelt för dig att dra ner på värmekostnaderna omedelbart och trygga din framtid. Vi är angelägna om att du ska bli en av våra 13 000 redan nöjda kunder, och våra kunniga medarbetare svarar gärna på alla dina frågor.

För att få mer information om vad det innebär att installera en luftvärmepump från Panasonic ta kontakt med oss via kontaktformuläret. Våra säljare och installatörer förser dig gärna med mer information för att göra ditt val enklare och processen smidigare.

Välkommen till Allvärmeteknik!


KOMPLETT VÄRMESYSTEM FRÅN 350KR/M*

Allvärmeteknik - en kontakt för försäljning, installation och service. Vi säljer alla typer av värmepumpar & luftvärmepumpar och satsar alltid på att göra det så enkelt det någonsin är möjligt för våra kunder.

Vi svarar för ett komplett åtagande med försäljning, installation och service. I samband med installationen hjälper vi dig naturligtvis med igångkörning och intrimning. Vi är mobila och kan snabbt vara på plats om det skulle behövas.

Du når oss alltid lätt vid vårt huvudkontor eller något av våra regionkontor. Vi är angelägna om att se dig som ytterligare en av våra mer än 12.000 nöjda kunder.


Panasonic Luftvärmepump Lidköping
Behöver du hjälp?

Fyll i formuläret så ringer vi upp dig för att boka en kostnadsfri energirådgivning.Eller ring oss direkt på 0123 - 20 000