Panasonic Luftvärmepump Kungsbacka

Allvärmeteknik har sedan 1983 arbetat med installation av Panasonic luftvärmepump i Kungsbacka. Det ger oss lång branscherfarenhet och vi vet vad som fungerar. Med en Panasonic luftvärmepump får man renare luft, varmare golv och sänkta värmekostnader. Dessutom kan en Panasonic luftvärmepump i Kungsbacka användas som luftkonditionering under de varmare månaderna.

Våra kunniga installatörer är alla certifierade och har elbehörighet. Det gör att du som kund kan känna dig trygg i att installationen av din Panasonic luftvärmepump sker på ett säkert sätt och uppfyller alla krav. Allvärmeteknik är en fullserviceleverantör av Panasonic luftvärmepump Kungsbacka vilket innebär att vi tar hand om hela processen och du som kund behöver bara ha en kontakt och det är med oss. För att få mer information om vad det innebär att installera en Panasonic luftvärmepump ta kontakt med oss via kontaktformuläret. Våra säljare och installatörer av Panasonic luftvärmepump i Kungsbacka förser dig gärna med mer information för att göra ditt val enklare.

Panasonic luftvärmepump har 6års totalgaranti och 4års materialgaranti.


KOMPLETT VÄRMESYSTEM FRÅN 350KR/M*

Allvärmeteknik - en kontakt för försäljning, installation och service. Vi säljer alla typer av värmepumpar & luftvärmepumpar och satsar alltid på att göra det så enkelt det någonsin är möjligt för våra kunder.

Vi svarar för ett komplett åtagande med försäljning, installation och service. I samband med installationen hjälper vi dig naturligtvis med igångkörning och intrimning. Vi är mobila och kan snabbt vara på plats om det skulle behövas.

Du når oss alltid lätt vid vårt huvudkontor eller något av våra regionkontor. Vi är angelägna om att se dig som ytterligare en av våra mer än 12.000 nöjda kunder.


Panasonic Luftvärmepump Kungsbacka
Behöver du hjälp?

Fyll i formuläret så ringer vi upp dig för att boka en kostnadsfri energirådgivning.Eller ring oss direkt på 0123 - 20 000