Panasonic Luftvärmepump Falkenberg

För dig som letar efter en erfaren leverantör av Panasonic luftvärmepumpar i Falkenberg ska vända dig till Allvärmeteknik! Vi har arbetat med värmepumpar sedan 1983 och har mycket kunniga installatörer som har elbehörighet och är certifierade. Våra säljare över hela landet och har vi gjort mer än 13 000 kunder nöjda. Vi arbetar bara med modeller som är anpassade efter vårt kalla, nordiska klimat. Därför vet du som kund att du får en luftvärmepump som fungerar. Vi garanterar det med 6 års materialgaranti och 5 års totalgaranti.

Sänk dina värmekostnader i Falkenberg med en Panasonic luftvärmepump

En värmepump sänker energiåtgången med ca 50 % vilket, om alla hushåll installerade effektiva metoder för uppvärmning, lätt skulle ha en enorm påverkan på miljön. Väljer du en Panasonic luftvärmepumpar i Falkenberg får du utöver sänkta kostnader dessutom en märkbar effekt på luftkvaliteten. Tack vare trippelfiltrering skonas allergiker mot pollen samtidigt som en ökad cirkulation minskar risken för fukt- och mögelangrepp. Unik jonisering av luften gör dessutom att luften alltid känns uppfriskande och fräsch.

En trygg leverantör av Panasonic luftvärmepumpar för dig i Falkenberg

Genom att välja Allvärmeteknik får du en trygg och pålitlig leverantör. Vi står för alla delar i processen så som leverans, montage och service, vilket gör att vi kan ta det fulla ansvaret för en störningsfri funktion. Vi gör alla installationer och service med vår egen personal vilket gör att vi med gott samvete lämnar 5 års totalgaranti och 6 års materialgaranti.

Som installatör av luftvärmepumpar i Falkenberg samt i övriga landet är vi ackrediterade av det statliga organet Swedac. Detta är nödvändigt för att uppfylla de lagreglerade krav som gäller. Allvärmeteknik är dessutom medlemmar i Svenska Värmepumpföreningen, SVEP, vilket är en garanti för trygghet och seriositet i alla värmepumpsfrågor.

Kontakta någon av våra återförsäljare av Panasonic luftvärmepumpar i Falkenberg för mer information och hur du kan komma igång med installationen så snart som möjligt.

Varmt välkommen!


KOMPLETT VÄRMESYSTEM FRÅN 350KR/M*

Allvärmeteknik - en kontakt för försäljning, installation och service. Vi säljer alla typer av värmepumpar & luftvärmepumpar och satsar alltid på att göra det så enkelt det någonsin är möjligt för våra kunder.

Vi svarar för ett komplett åtagande med försäljning, installation och service. I samband med installationen hjälper vi dig naturligtvis med igångkörning och intrimning. Vi är mobila och kan snabbt vara på plats om det skulle behövas.

Du når oss alltid lätt vid vårt huvudkontor eller något av våra regionkontor. Vi är angelägna om att se dig som ytterligare en av våra mer än 12.000 nöjda kunder.


Panasonic Luftvärmepump Falkenberg
Behöver du hjälp?

Fyll i formuläret så ringer vi upp dig för att boka en kostnadsfri energirådgivning.Eller ring oss direkt på 0123 - 20 000