Nyheter

OBS! Falska erbjudanden om SERVICE-tid har skickats till våra kunder.

Den senaste tiden har bluff-sms skickats till några av våra kunder där erbjudande om service-tid marknadsförs. Många kunder har hört av sig till oss och trott att det är vi.. Läs vidare »

Panasonic: Ny luft/luft broschyr för slutkunder

Panasonic har via deras PRO Club nyligen släppt en uppdaterad luft/luft-broschyr för slutkunder. Ladda ner den här. ”Panasonic har tillverkat värmepumpar för Norden i över 30 år till över 1 miljon kunder... Läs vidare »

Panasonics värmepump får designpris

Värmepumpsserien Etherea från Panasonic prisas av iF Design Award. Priset har tilldelats Panasonic för den slanka designen samtidigt som de har lyckats hålla en bra funktion och låg miljöpåverkan. Det.. Läs vidare »

Flest installerade CTC Ecoair

Inte bara 2015, vi har faktiskt levererat flest pumpar 2010,2011, 2012, 2013 och 2014 också! Kontakta oss för att prata CTC!

E 78 & E 85 AVT

E 78 & E 85 AVT värmer hela tiden även under avfrostning, vi har det senaste inom luft luft värmepumpar.

Lediga jobb: Telefonbokare

Vi behöver nu förstärkning med besöksbokare till våra utesäljare. Du kommer att ingå i ett team där arbetsuppgifterna går ut på att via telefon boka in kundbesök till våra utesäljare... Läs vidare »

Ny teknik för uppvärmning

Effektiv värmeproduktion är den bästa gar- deringen mot ökade energikostnader. Våra vassaste modeller, E78 och E85 AVT, ger dig ända upp till 5,8 kW värme för varje kW el du.. Läs vidare »