Luftvärmepumpar Falun

Luftvärmepumpar bidrar till ett bättre inomhusklimat genom sin filtrering av luften vilket är väldigt bra för exempelvis allergiker som slipper en del pollen då detta tas upp av filtret. Med rätt luftvärmepump kan man dessutom värma upp sitt hus till en lägre kostnad utan att för den skull göra avkall på den sköna värmen i ditt hem.

Varför är luftvärmepumpar det bästa du kan välja?

Luftvärmepumpar tar tillvara på den värmeenergi som redan finns i luften. Utedelen koncentrerar värmen som sedan transporteras i ett slutet system till innedelen. Där värms den cirkulerande luften upp och värmen sprids i huset. Luftvärmepumpen drivs med el men producerar mer värme än den förbrukar el. Detta gör att din elförbrukning minskar och dina elkostnader sjunker.

25 års erfarenhet av effektiva luftvärmepumpar

Varmare golv och att man kan spara upp till 70 % av värmekostnaderna är bara två fördelar med luftvärmepumpar från Allvärmeteknik. Vi har dessutom över 25 års erfarenhet ut av installationer av luftvärmepumpar i Falun och erbjuder också 5 års totalgaranti samt 6 års materialgaranti.

På Allvärmeteknik satsar vi alltid på att göra det så enkelt som möjligt för våra kunder. Därför är vi den enda du behöver kontakta för hela processen med att köpa ny luftvärmepump i Falun. Vi står för ett komplett åtagande med försäljning, installation och service. I samband med installationen hjälper vi dig givetvismed igångkörning och intrimning samt är mobila och kan snabbt vara på plats om det skulle behövas.

Allvärmeteknik har installatörer för luftvärmepumpar i Falun och alla är certifierade och har elbehörighet. Med detta kan du som kund känna dig trygg med att vi kommer leverera en installation som uppfyller alla krav och håller högsta standard. För att få mer information om fördelarna, fyll i kontaktformuläret. Vi kontaktar er så snabbt som möjligt och berättar gärna mer om våra produkter och hur vi kan hjälpa dig.


KOMPLETT VÄRMESYSTEM FRÅN 350KR/M*

Allvärmeteknik - en kontakt för försäljning, installation och service. Vi säljer alla typer av värmepumpar & luftvärmepumpar och satsar alltid på att göra det så enkelt det någonsin är möjligt för våra kunder.

Vi svarar för ett komplett åtagande med försäljning, installation och service. I samband med installationen hjälper vi dig naturligtvis med igångkörning och intrimning. Vi är mobila och kan snabbt vara på plats om det skulle behövas.

Du når oss alltid lätt vid vårt huvudkontor eller något av våra regionkontor. Vi är angelägna om att se dig som ytterligare en av våra mer än 12.000 nöjda kunder.


Luftvärmepumpar Falun
Behöver du hjälp?

Fyll i formuläret så ringer vi upp dig för att boka en kostnadsfri energirådgivning.Eller ring oss direkt på 0123 - 20 000