Luftvärmepumpar Åmål

Är ni intresserade av att installera en luftvärmepump i Åmål? Då kan vi på Allvärmeteknik hjälpa till. Vi har mer än 25 års erfarenhet av just luftvärmepumpar och alla våra installatörer är certifierade. Vi har installerat tusentals lösningar åt nöjda kunder som bara har behövt ha en kontakt och det är med oss på Allvärmeteknik. Vi tar helt enkelt hand om hela processen vilket gör att du som kund kan känna dig trygg med att du får en installation som uppfyller alla krav. Dessutom har vi 5 års totalgaranti.

Med rätt luftvärmepumpar kan du värma upp huset till en lägre kostnad

Luftvärmepumpar bidrar till ett bättre inomhusklimat genom sin filtrering av luften vilket är väldigt bra för exempelvis allergiker som slipper en del pollen då detta tas upp av filtret. Med rätt luftvärmepump kan man dessutom värma upp sitt hus till en lägre kostnad utan att för den skull göra avkall på den sköna värmen i ditt hem.

Luftvärmepumpar tar tillvara på den värmeenergi som redan finns i luften. Utedelen koncentrerar värmen som sedan transporteras i ett slutet system till innedelen. Där värms den cirkulerande luften upp och värmen sprids i huset. Luftvärmepumpen drivs med el men producerar mer värme än den förbrukar el. Detta gör att din elförbrukning minskar och dina elkostnader sjunker.

Allvärmeteknik har installatörer för luftvärmepumpar i Åmål och alla är certifierade och har elbehörighet. Med detta kan du som kund känna dig trygg med att vi kommer leverera en installation som uppfyller alla krav och håller högsta standard. För att få mer information om fördelarna, fyll i kontaktformuläret. Vi kontaktar er så snabbt som möjligt och berättar gärna mer om våra produkter och hur vi kan hjälpa dig.


KOMPLETT VÄRMESYSTEM FRÅN 350KR/M*

Allvärmeteknik - en kontakt för försäljning, installation och service. Vi säljer alla typer av värmepumpar & luftvärmepumpar och satsar alltid på att göra det så enkelt det någonsin är möjligt för våra kunder.

Vi svarar för ett komplett åtagande med försäljning, installation och service. I samband med installationen hjälper vi dig naturligtvis med igångkörning och intrimning. Vi är mobila och kan snabbt vara på plats om det skulle behövas.

Du når oss alltid lätt vid vårt huvudkontor eller något av våra regionkontor. Vi är angelägna om att se dig som ytterligare en av våra mer än 12.000 nöjda kunder.


Luftvärmepumpar Åmål
Behöver du hjälp?

Fyll i formuläret så ringer vi upp dig för att boka en kostnadsfri energirådgivning.Eller ring oss direkt på 0123 - 20 000